Начальника митного поста «Устилуг» відсторонили від роботи

05 Квітня 2021, 11:45
МПП «Устилуг – Зосін» 1187
МПП «Устилуг – Зосін»

Начальника митного поста «Устилуг» Волинської митниці Держмитслужби Олександра Оникійчука відсторонили від виконання посадових обов'язків.

Відповідний наказ з'явився на офіційному Телеграм-каналі Держмитслужби. Наказ 2 квітня підписав голова Державної Митної служби України Павло Рябікін.

У ньому зазначено, що на підставі статей 68,69 та 72 Закону України «Про державну службу», з метою визначення вини, характеру і тяжкості дисциплінарного проступку та перевірки інформації здійснюватиметься дисциплінарне провадження стосовно посадових осіб та їх відсторонюють від виконання посадових обов'язків.

Нагадаємо, понад 100 працівників Держмитслужби, серед яких 17 – керівники митниць та митних постів, були відсторонені 2 квітня від виконання своїх посадових обов’язків після засідання Ради Національної безпеки і оборони на підставі листа Управління внутрішньої безпеки Державної митної служби України.

В області від роботи відсторонили 23 працівників Волинської митниці. Відповідне рішення ухвалили після засідання Ради національної безпеки та оборони 2 квітня, – повідомляє пресцентр Державної митної служби.

Читайте також: Після засідання Ради нацбезпеки на Волинській митниці відсторонили 23 працівники

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024