На Турійщині успішно працюють кілька підприємств

07 Квітня 2021, 09:31
Соловичівські старшокласники 1361
Соловичівські старшокласники

У селі Соловичі, що знаходиться неподалік від Турійська, успішно працюють кілька підприємств. Це, зокрема, філії фермерського господарства «Аміла» «Пекарня «Хлібний край», приватне акціонерне товариства «Срібниця», товариство з обмеженою відповідальністю «Драгон-Флай».

Є можливість на базі цих підприємств  проводити  стажування безпосередних на виробництві та організовувати проведення тимчасових робіт. У Соловичі завітали представники Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.  Про це йдеться на фейсбук-сторінці філії.

Представники служби зайнятості  поговорили з керівниками підприємств про актуальні та перспективні вакансії. За результатами відвідування домовились про проведення стажування, з подальшим працевлаштуванням безробітних протягом квітня нинішнього року.

Окрім того, представники філії розповідали роботодавцям про легалізацію трудових відносин та недопущення порушення трудового законодавства.

Побували працівники філії центру зайнятості і у місцевій загальноосвітній школі села Соловичі І-ІІІ ступенів.  Сюди вони завітали разом із представниками 14-ї окремої механізованої бригади імені Романа Великого та філії фермерського господарства «Аміла» «Пекарня «Хлібний край» та провели профорієнтаційний захід для старшокласників.

Школярам розповіли про основні підходи до вибору майбутньої професії, про вакансії, які користуються попитом на ринку праці регіону, та  держави, про послуги, які надає служба зайнятості з питань професійного навчання та сприяння працевлаштуванню.

Представник 14-ї окремої бригади розповів про умови відбору та зарахування на військову службу за контрактом до її частини, історію бригади, своїх бойових товаришів. Також розповідали про можливість отримання освіти у вищих військових навчальних закладах та коледжах з підготовки сержантського складу, вимогах, які ставляться до абітурієнтів.

Працівниця відділу кадрів філії фермерського господарства «Аміла» «Пекарня «Хлібний край» коротко описала особливості роботи підприємства та продукцію, яку воно випускає. Також вона розповіла про те працівники яких професій працюють у філії, рівень заробітних плат, актуальні вакансії, які потребує підприємство.

Під час заходу в школі
Під час заходу в школі

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024