На Рівненщині за тиждень заборонили роботу дев’яти заправок

07 Квітня 2021, 12:31
861

Із 29 березня по 2 квітня фахівці Управління Держпраці у Рівненській області позапланово перевірили вісім суб’єктів господарювання, які зберігають та продають пальне.

Посадовці перевірили 21 об’єкт, що розташований на території області. Про це повідомляє пресслужба управління Держпраці у Рівненській області.

Під час перевірок фахівці інспектували додержання суб’єктами господарювання вимог у сфері безпеки праці та трудового законодавства. Під час відпрацювання посадові особи Управління виявили неналежне оформлення трудових відносин у 1 суб’єкта господарювання. У результаті заходів видано акти перевірок та обов’язкові до виконання приписи.

Читайте також: На Волині позапланово перевірили заправки

До суду скерували матеріали щодо заборони експлуатації дев’яти АЗС.

Загалом, з 12 березня – початку дії доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, посадові особи Управління Держпраці у Рівненській області перевірили 74 об’єкти у 27 суб’єктів господарювання сфери управління (володіння, користування) місцями виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним. Виявлено 441 порушення вимог охорони праці, гігієни праці та оформлення трудових відносин.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024