На ярмарку вакансій у Володимирі підбирали водія для хлібозаводу

08 Квітня 2021, 10:36
1564

В асортименті ТзОВ Володимир-Волинського хлібозаводу понад 14 видів хлібних виробів та 53 види булочних виробів.

Уся продукція підприємства виготовляється з натуральної сировини і не містить синтетичних домішок та консервантів. А гарантом найвищої якості виробів хлібозаводу є колектив, що володіє передовими технологіями на сучасному обладнанні, та система забезпечення якості продукції на всіх етапах виробництва, – йдеться на сторінці Володимир-Волинської районної філії Волинського ОЦЗ у фейсбуці.

Керівництво ТзОВ Володимир-Волинського хлібозаводу вже неодноразово зверталось до Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості стосовно укомплектування вільних місць.

Сьогодні на підприємстві постала потреба у водієві автотранспортного засобу.

6 квітня на таку потребу у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії відбувся мініярмарок вакансій щодо укомплектування заявленої вакансії водія. Відкриваючи захід, провідна фахівчиня з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Ірина Панасюк зазначила, що метою проведення мініярмарку вакансій є забезпечення безробітних, які шукають роботу, інформацією про вакансії та допомога роботодавцю в їх укомплектуванні.

Ірина Панасюк ознайомила шукачів роботи зі специфікою діяльності ТзОВ Володимир-Волинського хлібозаводу, з умовами праці, режимом роботи, розміром заробітної плати, тривалістю робочого часу. Зазначила, що однією з вимог роботодавця є наявність власного вантажного авто та наявність водійського посвідчення категорії «С».

Захід відвідали 12 безробітних, які перебувають на обліку в Володимир-Волинській міськрайонній філії та шукають роботу. Враховуючи вимоги роботодавця та кваліфікаційний рівень претендентів з-поміж присутніх, 7 осіб виявили бажання відвідати підприємство для вирішення питання працевлаштування.

Читайте також: Де на Волині купити натуральний березовий сік. КОНТАКТИ

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024