Директора Дубенського ринку затримали на хабарі

08 Квітня 2021, 16:46
1432

У Дубні затримали посадовця за прийняття хабаря за надання в оренду приміщень комунального підприємства.

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури слідчі 6 квітня викрили директора одного з ринків Рівненської області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляють на сайті Рівненської обласної прокуратури.

За інформацією видання «Суспільне» затримали директора КП «Ринок» Дубенської міської ради. Цю посаду обіймає Микола Пахай.

За версією слідства, чоловік вимагав неправомірну вигоду за надання в оренду приміщень комунального підприємства. Так, після передачі грошових коштів його, безпосередньо на робочому місці, викрили правоохоронці.

Читайте також: Брав хабар: суд визнав винним посадовця з Демидівської громади

Слідчі дії тривають. Чоловіка затримали  в порядку ст.208 КПК України. Йому вже оголошено про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трох років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Здавали для освіти, а відкрили магазин: Дубенській громаді повернули приміщення вартістю 400 тисяч гривень

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024