Санаторій «Агатівка» на Рівненщині – на межі закриття через відсутність фінансування

08 Квітня 2021, 12:41
2039

У Гощанській селищній раді відбулася зустріч керівників територіальних громад Бабина, Бугрина, Гощі та Великі Межирічі.

Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка», який знаходиться на території соснового лісу та містить лікувально-діагностичний центр, опинився на межі закриття, – йдеться на сторінці селищної ради у фейсбуці

Як розповів директор закладу Петро Стахов, вперше в історії Гощанщини санаторій опинилися без фінансування на забезпечення оздоровлення дітей.

«Ми зверталися усюди, їздили і в область, і до Києва. Просили, молили, були на всіх засіданнях – нас слухали, але напевно не чули. Тому, якщо я буду мати підтримку в себе, тут на місці, розуміння від вас, я і надалі буду робити все можливе аби «Агатівка» жила!», – зауважив директор закладу.

У відповідь на прохання керівництва «Агатівки» селищний голова Микола Панчук зазначив, що Гощанська селищна рада готова профінансувати та забезпечити путівкою до оздоровчого закладу певну кількість дітей.

Всі присутні підтримали пропозицію голови Бугринської громади Сергія Пилипчука зініціювати зустріч з керівництвом Рівненської обласної ради, головою бюджетної комісії та знову порушити питання фінансування оздоровчого табору.

Читайте також: Зловмисників, які три роки тому крали в Рівному автівки, знайшли на Херсонщині

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024