У Шацькій громаді хочуть збирати плату за паркування авто в урочищі Мокошин

11 Квітня 2021, 16:16
786

У Шацькій селищній раді обговорять проєкт регуляторних актів – розмір сплати за паркування автотранспорту.

Проєкт регуляторного акту розмістили на сайті Шацької громади.

Розробили цей регуляторний акт на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій  від громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів. 

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі «Регуляторна діяльність» - «Обговорення проектів».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються у письмовій формі відділом економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій виконавчого комітету Шацької селищної ради протягом місяця з дня оприлюднення (до 15.05.2021 року) за адресою: вул. 50 років Перемоги, 1б (кабінет 28) в смт. Шацьк  Волинської обл. 44000, та електронною поштою на  адресу [email protected].

Зокрема, селищна рада пропонує встановити ставку збору за кожен день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 кв. метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності у розмірі 0,05% від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

Платники збору – юридичні особи, їх філії (відокремлені підрозділи), фізичні особи-підприємці, які організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках;

Перелік спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів:

- земельна ділянка площею 10000 кв. м. в урочищі «Мокошин» с. Пульмо.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024