Через порушення карантину у Рівному закрили п’ять закладів. ВІДЕО

11 Квітня 2021, 10:47
929

У Рівному за добу поліцейські припинили діяльність п’яти розважальних закладів за порушення карантину.

У зв’язку зі складною ситуацією щодо поширення COVID-19 та наближенням Рівненської області до червоної зони поліцейські посилили заходи та у складі мобільних груп здійснюють перевірки щодо дотримання правил карантину як суб’єктами господарювання, так і мешканцями області. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Впродовж 9 квітня на території області зареєстрували 45 повідомлень щодо порушень встановлених карантинних обмежень, із яких 30 зафіксували в Рівному.

Поліцейські у складі мобільних груп спільно із працівникам Держпродспоживслужби та управління торгівлі перевіряють дотримання карантинних обмежень на ринках, у торгових центрах, закладах, зокрема щодо наявності маркування для дотримання дистанції між відвідувачами та масок у них, а також перебування працівників торгових закладів на робочому місці у засобах індивідуального захисту. Крім того, перевіряються суб’єкти господарювання, які здійснюють пасажирські перевезення.

«Під час відпрацювання обласного центру працівники поліції минулої доби проводили перевірки закладів громадського харчування, за результатами яких припинили діяльність п’яти розважальних закладів, які працювали після опівночі, – повідомив заступник начальника Рівненського районного управління поліції Іван Теліга. – За порушення карантину щодо людей та режиму роботи, складені відповідні адмінматеріали, зокрема і за частиною 1 статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також під час рейдів поліцейські спільно з працівниками фіскальної служби задокументували факт торгівлі алкоголем без ліцензії в одному із кафе-барів. Спиртні напої вилучені».

Загалом із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусу «COVID-19» на Рівненщині зареєстровано 6543 повідомлень про порушення правил карантину, склали 2114 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП, із яких 522 – розглянуті судами.

Відпрацювання поліцейські у складі мобільних груп проводитимуть і надалі. Правоохоронці наголошують громадянам та суб’єктам господарювання на суворому дотриманні встановлених обмежень і відповідальності за їх порушення. 

Читайте також: На Гощанщині 8-річний хлопчик отруївся алкоголем




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024