На Рівненщині заступнику директора фірми з видобутку бурштину спалили авто

15 Квітня 2021, 17:44
1220

На Рівненщині представнику підприємства з легального видобутку бурштину спалили авто.

На Рівненщині спалили авто, яким користувався заступник директора фірми «Бурпром», що першою в області здобула право легального видобутку бурштину. Цю інформацію представник підприємства підтвердив Суспільному та пов'язав випадок із своєю діяльністю. Про це інформує Суспільне.

Інцидент трапився близько третьої ночі у четвер, 15 квітня в селі Кам'яне-Случанське Сарненського району. Населений пункт знаходиться за шість кілометрів від ділянки, де «Бурпром» на аукціоні здобув дозвіл на легальний видобуток бурштину.

«Невідомі особи зайшли у двір і підпалили автомобіль Nissan Navara. Це робоче авто, я ним користувався з нового року. Я це пов'язую з роботою. Раніше погроз я не отримував, конфліктів не було. Що я тут можу ще сказати, нехай правоохоронні органи шукають. Я не маю ніяких підозр», – каже заступник директора фірми «Бурпром» Сергій Савін.

Авто було застраховане тільки «цивілкою», додає чоловік. На момент підпалу в хаті були також дружина та троє дітей.

ТОВ «Бурпром» має київську реєстрацію, Сергій Савін – житель села Кам'яне-Случанське. Поки що підприємство не приступило до легального видобутку бурштину, триває підготовка.

«Ми робимо все згідно з законом, у нас все йде за планом. Ще бурштин ми не видобуваємо. Це в селі вперше таке», – каже чоловік.


 

Читайте такожФірму, що отримала спецдозвіл на видобуток бурштину в Олексіївці, пов'язують з Литвиненком

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024