Помер власник бару «Майдан»

18 Квітня 2021, 11:04
Ігор Хелемендик 3890
Ігор Хелемендик

У Луцьку помер бізнесмен, директор Народного клубу «Майдан» Ігор Хелемендик. Йому було 56 років.

Про це у себе на фейсбук-сторінці повідомив музикант Віталій Єганов

«Сьогодні трагічна новина. Помер хороший друг Ігор Хелемендик. Вічна пам'ять! Спочивай з миром, друже», – йдеться в дописі.

У 2020 році директора Народного клубу «Майдан» Ігоря Хелемендика на церемонії нагородження Премією «Люди Року-2020. Волинь» відзначили у номінації «Ресторатор року». Нагороду замість нього на церемонії вручення отримала директорка підприємства – Світлана Клюц.

«У закладі дотримуються правила «рок-н-рол – це стиль життя». Тут панує невимушена атмосфера свободи, вільних духом людей. «Майдан» складається з двох автономних частин – Перший Зал та Новий Зал.

Перший зал був створений та почав функціонувати 23 січня 1998 року, на місці, де на початку ХХ століття чех В. Земан тримав шинок.

Перший зал – це затишне місце відпочинку для любителів фольку. Тут можна спокійно передихнути під чарівні звуки скрипки, сопілки, акордеону та контрабасу.

Новий зал відкрив свої двері в грудні 2002 року. В Новому залі проходить безліч музичних та розважальних програм», – пишуть про заклад у мережі.

Район.in.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Читайте також: У луцькому «Майдані» створили найбільшу в Україні кількість пісних страв

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024