Волинянка пройде стажування у міжнародній компанії

19 Квітня 2021, 17:10
1230

ВНУ імені Лесі Українки залучає стейкхолдерів до освітньої діяльності.

Про це повідомили на сторінці Кафедри романських мов ВНУ імені Лесі Українки у фейсбук.

Ректор університету, професор Анатолій Цьось та начальник відділу управління персоналом ТОВ «НЕСТЛЕ УКРАЇНА», яке діє через Філію ТОВ «Нестле Україна»«Нестле Бізнес Сервіс в Європі» Марта Костарєва підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.

На зустрічі були присутні: Лариса Макарук - декан факультету іноземної філології, Ольга Станіслав - завідувач кафедри романських мов; сторону партнерів представляли: Олена Сафронова - керівник відділу підбору персоналу, Марта Криштоф - керівник департаменту адміністрування тренінгів та навчань. А також студенти, які пройшли конкурсний відбір та продовжать навчання на дуальній формі: Ангеліна Бойчун, Юлія Вербіцька, Соломія Степаніцька.

Шачанка Ангеліна Бойчун розповіла Район.Шацьк детальніше про проєкт.

Ангеліна навчається на факультеті іноземної філології, спеціалізація французька мова. Як розповіла дівчина, для багатьох студентів не достатньо практики, лише теорію отримують та й роботу змушені шукати самостійно. Студенти іноді можуть помилитись з вибором компанії в якій хочуть працювати й можуть не знати що та компанія є не законна чи ще щось.

Саме тому Волинський університет уклав договір про дуальну освіту з компанією Нестле, яка є міжнародна компанія, яка має філії по всьому світу. Дуальна освіта це – навчатись і практикуватись одночасно.

«Стосовно конкурсного відбору, спочатку я надіслала резюме. Потім мені зателефонують стосовно співбесіди. Кожен етап визначає чи пройдеш далі. Спочатку одна співбесіда, потім тест. Корпоративна мова компанія є англійська тому без високої англійської там немає що робити. Бажане вивчення ще інших іноземних мов адже компанія міжнародна. Головний типу відділ де проходила відбір це був Львів», – розповідає Ангеліна.

З часом студентка зможе працевлаштуватися у Львові.

«Радила б вступати до ВНУ імені Лесі Українки, вважає дуже класний університет якщо говорити з боку французького відділення багато можливостей, бо наскільки я знаю для студентів англійської філології чи німецькою там свої якісь пропозиція, але от французька рідкісна і фахівців зі знанням такої мови потребують по всіх країні», – радить Ангеліна.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024