Дорожники працюють цілодобово, аби закінчити ремонт центральної дороги у Шацьку

21 Квітня 2021, 17:13
1165

У Шацьку роблять фінішне асфальтування автошляху Т-03-02

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Відновлено ремонтні роботи на 9-кілометровій ділянці автошляху Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на відтинку, що бере свій початок поблизу повороту до санаторію «Лісова пісня» та закінчується на виїзді з селища Шацьк.

Велике будівництво на цьому важливому для регіону автошляху розгорнулось наприкінці 2020-го.

Нагадаємо, що саме автодорогою Т-03-02 можна дістатись до відомого не лише в Україні, а й за її межами, озера Світязь та інших водойм, розташованих на території Шацького національного парку.

Торік на всій протяжності цієї ділянки уклали перший шар асфальту і більше ніж на шести кілометрах встигли влаштувати верхній шар дорожнього покриття.

Фінішне асфальтування розпочалось у межах селища Шацьк. Дорожники працюють цілодобово. Права смуга проїзної частини вже з двома шарами асфальту, планують завершити асфальтування основного проїзду. Далі такі роботи проводитимуться на з’їздах і заїзних кишенях.Виконавець робіт – ТОВ «ПБС».

Упродовж двох тижнів квітня цей підрядник без вихідних відновлював перших 8-кілометрів автошляху Т-03-02, що бере свій початок на українсько-білоруському кордоні в с.Піща. Результат роботи – два шари нового дорожнього одягу вже влаштовано.

По завершенню фінішного асфальтування в Шацьку матимемо майже 17 відновлених кілометрів дороги до Шацьких озер.

На цьому не зупинятимемось, у планах – ремонт Т-03-02 до м.Любомля.








 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024