На Турійщині шукають на роботу сільськогосподарського дорадника

22 Квітня 2021, 14:10
1096

Віднедавна Турійська районна філія Волинського обласного центру зайнятості почала співпрацю з компанією «УкрМілкІнвест».

Зараз шукають кандидатів для укомплектування вакансії сільськогосподарського дорадника для розвитку проекту Сімейних молочних ферм на теренах Волинської області.  Про це повідомляє Турійська районна філія Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Компанія чекає від майбутнього працівника вмінь проведення переговорів з кандидатами та оцінку їх можливостей до створення сімейних молочних ферм; презентації та просування проекту відкриття на регіональному рівні; розробки ескізних проектів будівництва та здійснення розрахунків потреби в будівельних матеріалах та технічному будівництві; технічного супроводу в будівництві сімейних молочних ферм.

За виконання обов’язків «УкрМілкІнвест» пропонує співробітнику цього напрямку гідну заробітну плату (від 12 000 гривень), а також відшкодування за амортизацію власного автомобіля та витрат на паливо-мастильні матеріали.

У приміщенні Турійської філії Волинського обласного центру зайнятості проведуть ярмарок вакансій для укомплектування вакансії сільськогосподарського дорадника.

Запрошують всіх, хто має власний автомобіль, відповідні навички і бажання працювати 27 квітня о 10:00.

Читайте також: Як на Турійщині розвиваються сімейні молочні ферми. ФОТО

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024