Чому варто перейти на хмарний РРО

23 Квітня 2021, 11:09
2433

«СОТА Каса» є сучасним і неймовірно простим у використанні онлайн-сервісом, призначеним для реєстрації чеків. За допомогою запропонованого розробником M.E.Doc рішення багато власників бізнесу вже сьогодні можуть відмовитися від традиційних апаратних продуктів для реєстрації розрахункових операцій. Щоб почати працювати з «СОТА Каса», досить отримати кваліфікований електронний підпис, обзавестися обладнанням (планшетом, ноутбуком, ПК), підключеним до Інтернету.

«СОТА Каса» є хмарним реєстратором розрахункових операцій. ПЗ також дозволяє здійснювати фіскалізацію чеків у Державній податковій службі України. Використання програмного рішення забезпечує миттєву реєстрацію касирів, фіксацію кожного проведеного по касі чека, формування щоденних звітів про здійснені операції.

Основні функціональні можливості хмарного програмного РРО

Власник кабінету отримує доступ до «СОТА Каса» автоматично. Зайти в ПЗ можна в будь-який момент у режимі 24/7 (включаючи вихідні та святкові дні). Рішення можна використовувати з будь-яким зручним для вас обладнанням ‑ відкривати кабінет на смартфоні, планшеті або ПК.

Механізм реєстрації в податковій службі нового користувача «СОТА Каса» максимально спрощений. Усі касири і каси, підключені до системи, проходять реєстрацію автоматично.

Усі операції взаєморозрахунків з клієнтами враховуються миттєво. Не має значення, провадить клієнт оплату карткою або готівкою.

У системі міститься повний набір необхідних довідників.

Денні звіти за всіма операціями, які пройшли за зміну, формуються автоматично, що спрощує процес приймання-здачі зміни для кожного працівника, знижує ризики недостачі, помилок у підрахунках і звітності.

Будь-який чек можна відправити клієнту в електронному вигляді в разі потреби.

У кабінеті адміністратор може швидко вносити будь-які зміни (наприклад, коригувати вартість товарів або послуг, включати облік дії програм лояльності, змінювати ціни в зв'язку з тимчасовими акціями та знижками).

ПЗ дозволяє контролювати кількість готівки в кожній касі.

Усі податки розраховуються автоматично. Достатньо в налаштуваннях прописати, який податковий режим використовується вашим підприємством.

Чому користуватися програмним рішенням «СОТА Каса» зручніше, ніж традиційним РРО?

Представлений продукт легко налаштовується. Достатньо купити ліцензію на використання програмного забезпечення і пройти процедуру реєстрації з особистим електронним підписом через Інтернет. Уже на наступний день з моменту оплати ліцензії власнику бізнесу стають доступні всі функції сучасного хмарного сервісу «СОТА Каса».

Відкривати кабінет ПЗ можна на зручному для вас цифровому носії. При установці на касі ноутбука або комп'ютера є можливість підключення до обладнання принтера, на якому можна буде друкувати паперові чеки для покупців.

Вартість ліцензії «СОТА Каса» доступна практично кожному підприємцю. Продукт був створений для представників малого та середнього бізнесу, де число касових місць не надто велике. Використання програмного рішення дозволяє здійснювати обробку близько 1000 чеків протягом місяця.

Інтерфейс «СОТА Каса» максимально продуманий і буде інтуїтивно зрозумілий кожному касиру. Це дозволяє економити кошти, спрощувати процес організації роботи співробітників, швидко перейти на використання електронних чеків.

Інші переваги програмного хмарного продукту

«СОТА Каса» здатна стати максимально зручною й економічно вигідною альтернативою апаратним РРО (простим касовим апаратам) для малого та середнього бізнесу. Завдяки новому хмарному РРО кожен підприємець може:

  • легко і швидко зареєструвати каси і касирів;
  • миттєво реєструвати всі розрахункові операції в ДПС з будь-якою формою оплати;
  • відправляти покупцям е-чеки;
  • автоматично формувати звіти в ДПС;
  • реєструвати до тисячі чеків на місяць;
  • мати безперервний доступ до програмного РРО з будь-якого девайса.

Щоб більш детально ознайомитися з усіма можливостями хмарного ПРРО, пройдіть за посиланням: https://aktiv.ua/sota/kasa. Зверніть увагу, що вартість річного обслуговування ПЗ за ліцензією становить всього 980 гривень. При покупці ліцензії фахівці проведуть консультації щодо реєстрації в системі, у податковій службі України (за формою 20-ОПП), розповімо, як подати відповідні форми 1-ПРРО в ДПС, пройти реєстрацію касирів, імпортувати номенклатуру товарів і не тільки. Консультування проводять сертифіковані програмісти, добре знайомі з усіма особливостями ПЗ, механізмом його роботи і функціоналом. 

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024