Жінок-підприємниць запрошують на безкоштовні бізнес-семінари

26 Квітня 2021, 14:39
819

З 22 по 24 квітня пройшла друга сесія бізнес-семінарів для жінок-підприємниць в межах ініціативи Women Biz Days, яку реалізує Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Про це Бізнес.Району повідомляють організатори семінарів.

В межах сесії 25 попередньо відібраних власниць чи керівниць бізнесу прослухали понад 20 годин онлайн-лекцій та інтерактивних практичних занять, присвячених кращим практикам розвитку бізнесу. Зокрема, навчання включало блоки про фінанси на підприємстві, стратегічний маркетинг, діджиталізацію бізнесу, кібербезпеку, сертифікацію, експортну діяльність, просування в соцмережах та інше.

«Криза, пов'язана з пандемією COVID-19, ставить багато викликів перед компаніями, власницями яких є жінки. Це вимагає нових знань, навичок та інструментів, за допомогою яких ми зможемо адаптуватися та забезпечити розвиток бізнесу у цьому мінливому світі. Однак, сьогодні постають нові бізнес-можливості.

Програма  USAID КЕУ хоче допомогти жінкам-підприємницям скористатися цією тенденцією, і ми сподіваємося, що знання та досвід, отримані під час цієї навчальної програми, допоможе кожній з Вас скористатися цими новими можливостями», – зазначив Девід Андерсон, Керівник Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

 

Читайте також: Гендерний баланс у бізнесі: частка жінок серед ФОПів зросла до 47%. ІНФОГРАФІКА

Спікерками другої серії заходів стали, зокрема, CEO відомого виробника трикотажу RITO Тетяна Абрамова, членкиня наглядової ради Comfy Наталія Кошова, CEO маркетингової агенції Practicum Ірина Титаренко, засновниця ESLEAD Олена Сергєєва та інші відомі бізнес-вумен та спеціалістки у сфері розвитку бізнесу.

«Програма Women Biz Days – це концентрат досвіду від кращих з кращих: відомих підприємниць, бізнес-консультанток, експерток з питань гендерної рівності. В цьогорічній серії особливий наголос ми робимо на трансформації бізнесу відповідно до викликів пандемії та локдаун-економіки. Ведення бізнесу вже не буде таким, як раніше, й ми вчимо підприємниць бути успішними в нових реаліях», – відзначила виконавча директорка ITFC Ірина Титарчук.

Ще три сесії бізнес-семінарів Women Biz Days пройдуть в травні. Зокрема, з 13 по 15 травня відбудуться секторальні семінари для представниць креативних індустрій, а з 20 по 22 травня - для ІТ-підприємниць.

Наприкінці травня пройде завершальна серія освітніх заходів для підприємниць загального спрямування. Реєстрація на Women Biz Days триває за посиланням: https://forms.gle/52FWbSwAJwt6QpTF8

Протягом останніх двох років відбулося три серії заходів Women Biz Days. Випускницями програми стали вже понад 200 українських бізнесвумен.

Ініціатива Women Biz Days реалізується Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).

Читайте також: Жінки-підприємиці частіше чоловіків керують штатом від 10 осіб, – опитування

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024