У Турійську відбувся ярмарок вакансій

28 Квітня 2021, 16:47
1194

У Турійській районній філії Волинського обласного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій на посаду сільськогосподарського дорадника.

Ця людина буде допомагати охочим людям у районі створювати сімейні молочні ферми за сприяння ТОВ «УкрМілкІнвест». Про це повідомляють на сторінці філії у Facebook.

Менеджерка ТОВ «УкрМілкІнвест» Оксана Ніколенко розповіла присутнім про основні засади діяльності товариства, принципи та мету створення сімейних ферм.

Особливо наголосила на програмі фінансової підтримки охочих створити ферму, а це безвідсоткове кредитування на суму до 700 тисяч гривень, а також на забезпеченні життєдіяльності ферм, реалізації готової продукції, консультаційній підтримці з боку працівників товариства.

Зупинилась спікерка також на особливостях оподаткування сімейних ферм, оскільки сума податків на сьогодні для них є досить незначною.

Далі Оксана Ніколенко окремо наголосила на особливостях роботи сільськогосподарських дорадників. Вказала, які функції вони повинні виконувати і якими знаннями та професійними навичками володіти.

За успішне виконання своїх посадових обов’язків ТОВ «УкрМілкІнвест» пропонує сільськогосподарським дорадникам заробітну плату від 15 до 20 тисяч гривень, окрім того, амортизаційні витрати за експлуатацію автомобіля у розмірі 1,8 гривні за кілометр та відшкодування витрат на пальне.

На завершення ярмарку його учасників ознайомили з роботою сімейної ферми «Молочна веселка», яка знаходиться в селі Туропин та належить сім’ї Вадима та Людмили Рудинців. Коротко розповіли про її заснування, діяльність, проблеми.

Зараз, враховуючи усі витрати та погашення кредитів, сім’я має понад 20 тисяч прибутку в місяць. По завершенню п’яти років та погашенню усіх кредитів прибутки, звісно, будуть значно більшими.

Учасники ярмарку залишили свої контактні дані для подальшого проведення співбесіди.



 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024