Половину сплаченого на Волині податку на нерухомість залучили до бюджету Луцька

01 Травня 2021, 10:20
2211

За підсумками першого кварталу 2021 року до міського бюджету Луцька сплатили 10,2 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Це 48 % від загальної суми податку на нерухомість, залученого громадами Волині. Про це Бізнес.Району повідомили у секторі інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області. 

Оскільки зараз триває процес формування податкових повідомлень-рішень про нараховану суму податку на нерухомість громадянам, у податковій службі. Волині рекомендують  власникам нерухомості  провести звірку з органами ДПС щодо відображення у базах інформації про фактичних власників майна. Таку звірку можна провести в Центрі обслуговування платників.

Враховуючи обмежувальні заходи через пандемію COVID-19, звірку краще провести у телефонному режимі.

Втім, більш зручний варіант отримати ключ електронного цифрового підпису, зареєструватися в Електронному кабінеті та в режимі онлайн дізнаватися про нараховані податкові платежі, – рекомендують у податковій службі Волині.  

Нагадаємо, що у січні-березні 2021 року до місцевих бюджетів Волині сплатили 21,4 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Читайте також: Верховна рада ухвалила ключовий закон земельної реформи

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024