До Служби автомобільних доріг вже зверталися раніше щодо обваленого моста на Львівщині

04 Травня 2021, 10:20
912

Минулого тижня Львівська райдержадміністрація вже зверталася у Службу автомобільних доріг Львівської області для вжиття дієвих заходів щодо автомобільного мосту у селі Гайок на автодорозі Львів – Радехів – Луцьк.

Нагадаємо, що вчора, 3 травня у селі Гайок обвалився міст. Вже організували об'їзд цієї ділянки дороги. Про це повідомляє голова Кам'янко-Бузької районної державна адміністрації Христина Замула

Сьогодні, 4 травня, о 9:30 розпочалося позачергове засідання щодо факту обвалу моста обласної комісії ТЕБ і НС.

Служба автомобільних доріг Львівської області розробляє проєктно-кошторисну документацію, яка передбачає облаштування альтернативного мосту. Вартість реконструкції обваленого моста складає 74 мільйони гривень. 

Організували об'їзд за схемою (напрямок зі Львова): доїжджаєте до села Гайок, там здійснюєте поворот наліво (перед автозаправкою) і далі їдьте автодорогою через Добротвір-Старий Добротвір-Реклинець до міста Великі Мости. Автодорогою Р15 прямуєте до міста Червоноград, далі дорогою Т 14-10 до міста Радехів. А далі, за звичним маршрутом.

У зворотньому напрямку діє та сама схема руху.

Великогабаритні транспортні засоби скеровуватимуть на автодорогу М-06 Київ-Чоп.

Для легкового автотранспорту, транспортних засобів екстреної медичної допомоги, шкільних автобусів («Школярики») об’їзд можливо здійснити з населеного пункту Добротвір через села Сілець та Долина.

Зворотній шлях з міста Радехів в напрямку міста Львів пролягає автошляхом Т1410 до смт. Лопатин , далі дорогою Т1806 до міста Буськ.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024