Кадрові ротації: «Рівнегаз» отримав нового голову правління

07 Травня 2021, 10:04
Павло Козюк 1067
Павло Козюк

В акціонерного товариства «Рівнегаз» – новий очільник. Ним став Павло Козюк, до цього він працював у «Волиньгазі».

На посаді він змінив багаторічного керівника Петра Дубаса, який у квітні пішов на пенсію. Нового голову правління обрали за результатами відкритого конкурсу, – повідомили у пресслужбі підприємства.

Термін укладеного договору в «Рівнегазі» не вказують, посилаючись на комерційну таємницю.

Павло Козюк родом з Вараша. Після закінчення Придніпровської держакадемії будівництва та архітектури у 2009-му році працював інженером виробничо-технічної служби, начальником виробничо-технічного відділу, заступником начальника Новомосковського управління з експлуатації газового господарства, був заступником начальника управління з комерційної діяльності та капбудівництва ПАТ «Дніпропетровськгаз».

З 2017 року Павло Козюк працював у Регіональній газовій компанії, а з 2018 року був призначений на посаду технічного директора АТ «Волиньгаз», де працював дотепер.

6 травня колективу також призначили директора з капітального будівництва – Руслана Сахарчука. Останній теж виграв конкурс.

Руслан Сахарчук родом з Луцька. З 2000-го року працював у ВАТ «Волиньгаз» контролером служби обліку газу, згодом був переведений на посаду інженера, в.о. начальника Нововолинського управління з газового господарства, начальником УГГ Луцького району, працював начальником Ковельського відділення. З 2019 року призначений на посаду комерційного директора АТ «Львівгаз», а невдовзі – начальника Пустомитівського відділення.

Павло Козюк та Руслан Сахарчук
Павло Козюк та Руслан Сахарчук

Читайте також: У Гощанській громаді запрацював ЦНАП

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024