Через зруйнований міст на трасі Львів–Луцьк облаштували пішохідний перехід

10 Травня 2021, 18:13
5273

На місці зруйнованого моста на трасі Львів – Луцьк облаштували пішохідний перехід, тому мешканці ближніх сіл зможуть долати цю ділянку пішки і далі користуватися міжміськими автобусами, які тимчасово змінять маршрути руху.

Упродовж кількох днів відповідну секцію мосту розчищали, засипали ґрунтом та піском. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко

«Служба автомобільних доріг у Львівській області облаштувала пішохідний перехід мостом поблизу села Гайок. Відтак, упродовж кількох днів відповідну секцію мосту розчищали, засипали ґрунтом та піском. Це дозволяє мешканцям села Гайок та навколишніх населених пунктів проходити пішки цією ділянкою. Її довжина становить 25 метрів», – йдеться у повідомленні.



 

Після відкриття пішохідного переходу через міст 12 автобусних маршрутів курсуватимуть до безпечних меж аварійної ділянки дороги зі Львова – до с. Гайок, та до с. Руда Сілецька – у напрямку з Радехова.

Нагадаємо, у понеділок, 3 травня на автодорозі «Львів–Луцьк», у селі. Гайок, стався обвал моста, згодом назвали причину падіння моста. 

Читайте також: До Служби автомобільних доріг вже зверталися раніше щодо обваленого моста на Львівщині

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024