На Волині касові апарати встановили понад пів тисячі підприємців

11 Травня 2021, 10:18
1316

За останніми даними програмні реєстратори розрахункових операцій у господарській діяльності використовують 580 платників податків Волині.

Наразі у переліку користувачів програмних РРО – 543 підприємці і 37 юридичних осіб. Про це Бізнес.Району повідомили у Секторі інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області. 

Кількість користувачів програмних РРО в області поступово зростає. Зважаючи на переваги роботи програмних реєстраторів розрахункових операцій, у податковій службі рекомендують бізнесу активніше долучатися до використання сучасних інформаційних технологій.

«Державна податкова служба пропонує бізнесу більш сучасний і зручний спосіб ведення обліку, зокрема і реєстрації готівкових розрахунків. Новітні програмні розробки поступово замінюють класичні касові апарати, оскільки не поступаються  технічними та функціональними можливостями. Важливо, що встановлення програмних РРО не вимагає значних фінансових витрат, водночас ПРРО – доступні та прості в роботі», – зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Про пропоновані ДПС програмні рішення – докладна інформація у банері «Програмні РРО» на веб-порталі ДПС України.

Читайте також: Чому варто перейти на хмарний РРО

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024