Як швидко дізнатися, чи є у вас податковий борг

27 Травня 2021, 16:10
Як швидко дізнатися, чи є у вас податковий борг 1249
Як швидко дізнатися, чи є у вас податковий борг

Найбільш доступний і зручний спосіб дізнатися про наявність податкового боргу скористатись інформацією з Електронного кабінету.

Про це Бізнес.Району повідомили у секторі інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області.

Якщо громадянин не зареєстрований підприємцем, то отримати інформацію про наявність чи відсутність податкового боргу можна,  скориставшись Електронним кабінетом.

На цьому в ході спілкування з платниками податків в режимі «телефонна гаряча лінія» 26 травня наголосив заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Богдан Шинкарчук.

Посадовець пояснив, що вхід до Електронного кабінету  здійснюється за адресою https://cabinet.tax.gov.ua,  а також через офіційний вебпортал ДПС.

Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника).

При цьому, червоним кольором позначені суми заборгованості перед бюджетом.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг або через Інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua (MobileID та BankID).

 Читайте також: У Луцьку шукають фахівців на високооплачувані вакансії

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024