Підзаробити влітку: українцям цікаві б’юті послуги та ремонти

30 Травня 2021, 15:10
підзаробіток АНАЛІТИКА 980
підзаробіток

Нині високий сезон для ремонтників та б’юті-майстрів — з комп’ютерів та ноутбуків потенційні замовники найчастіше шукають послуги, пов'язані зі здоров'ям та ремонтами, а от зі смартфонів — майстрів з  манікюру та нарощування вій. 

Як можна заробити цього літа та що намагаються знайти українці з різних девайсів Бізнес.Район дізнався в аналітиці OLX. 

Якими послугами цікавляться українці зі своїх пристроїв? 

Аналітика OLX за квітень-травень показала, що користувачі різних пристроїв цікавляться на платформі різними послугами. 

Пошуки з комп'ютера: найбільше українці проявляли інтерес до послуг для здоров’я. А найчастіше у весняний період намагалися знайти послуги медсестри — 400 тис. запитів. З початком сезону знадобилося й оновлення оселі. Тож ще з середини весни люди активно підшукують послуги з ремонту квартир (1 млн) та холодильників (500 тис. запитів). А ті, хто приводять до ладу заміські будинки чи дачі, ще й задумалися про встановлення парканів — тому тиснули на кнопку «пошук» із цим запитом 390 тис. разів.

Пошуки через телефони/планшети: тут вже помітний більш активний інтерес до ремонту —  670 тис. запитів від володарів гаджетів на Android і 203 тис. тих, у кого «яблука». Користувачі Android також активно цікавляться послугами з встановлення натяжних стель (430 тис.), серед iOS же популярний запит — прибирання квартир (153 тис.).

Якщо порівнювати з тими, хто використовує для пошуку стаціонарні комп’ютери/ноутбуки, шанувальники смартфонів частіше цікавляться б’юті процедурами. Наприклад — манікюром (650 тис. пошуків серед Android, 214 тис. — серед iOS) та нарощуванням вій (605 тис. та 159 тис. відповідно). Тому професіоналам індустрії краси варто вже заявляти про себе онлайн.

Які категорії послуг популярні і скільки на них можна заробити?

Якщо ви вирішите підзаробити найближчим часом, то найбільшу оплату протягом весняно-літнього сезону можна отримати надаючи послуги в категорії «Продаж бізнесу» (в середньому 14 тис. грн за послугу). Дохід принесе також розміщення пропозицій в категоріях «Обладнання» (3,5 тис. грн) та «Авто і мото послуги» (2,6 тис. грн). Достатню платню також запропонують у сфері туризму та імміграції — в середньому 2,3 тис. грн за послугу. Перевезення та оренда транспорту — теж прибуткові заняття цього теплого сезону. За них готові заплатити в середньому 1,7 тис. грн за послугу.

Окрім того, аналітика OLX показала, що на початку травня українці найбільше відгукувалися на наступні оголошення з послугами:

  • Фінансові послуги та партнерство — в середньому 1,32 відгуки на 1 оголошення;
  • Послуги няні чи доглядальниці — 1,13;
  • Продаж бізнесу — 1 відгук/на оголошення;
  • Авто та мото послуги — 0,96;
  • Перевезення та оренда транспорту — 0,92.

 

Читайте також: У яких галузях в Польщі найбільше бракує українських заробітчан

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024