На Рівненщині дві громади підписали угоду про співпрацю

31 Травня 2021, 15:00
Бугринська та Привільненська громади підписали договір про співпрацю 971
Бугринська та Привільненська громади підписали договір про співпрацю

Привільненська та Бугринська громади стали офіційними партнерами.

Договір про партнерство між громадами підписали 27 травня в ході офіційного візиту Привільненської делегації до Бугрина. Про це повідають на сторінці Привільненської громади у фейсбуці.

Договір про партнерство передбачає обмін досвідом та спільні кроки громад з розвитку безпеки, освіти, культури, медицини та загального соціально-економічного розвитку територій. 

У ході візиту делегації презентували етапи розвитку Бугринської громади з моменту створення та її амбітні проекти. Керівництво Привільненської громади, керівники відділів виконавчого апарату та керівники установ мали можливість ознайомитись з роботою комунальних підприємств, закладів освіти, медицини, культури, центру надання адміністративних послуг та старостату Бугринської громади.

Оглянули реалізовані проекти що сприятимуть економічному розвитку громади. Ознайомились із туристичними ізюминками – сплав річкою Горинь та веломандрівкою туристичними стежками Бугринської громади. Також споглядали показовий виступ дітей зі спідвею та надання домедичної допомоги молодшої групи підлітків «Школи безпеки».

Читайте також: У мешканців Дубенщини викупляють землю для будівництва об'їзної дороги. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024