На Рівненщині будуватимуть швидкісне шосе протяжністю 43 кілометри

03 Червня 2021, 13:29
Оглянули ділянки, які викупляють під будівництво 1556
Оглянули ділянки, які викупляють під будівництво

Південно-східний обхід міста Дубно розвантажить міські дороги та дасть поштовх для розвитку сільської місцевості.

Голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський та його перший заступник Борис Курицький спільно з представниками служби автомобільних доріг у Рівненській області оглянули ділянки, які викупляють під будівництво Південно-східного обходу міста Дубно. Про це повідомляють на сайті Дубенської РДА.

«Будівництво південно-східної об’їздної дозволить вивести за межі міста Дубно весь транзитний автотранспорт, що прямує по дорогах Київ-Львів-Чоп та Доманово-Тернопіль-Чернівці та дасть поштовх для розвитку сільської місцевості. Це можливість для приходу нових інвестицій АЗС, транспортні та логістичні центри, робочі місця, а також податкові надходження до бюджетів громад. Дорога буде з чотирма смугами руху. Новий об’їзд з'єднає дві вже існуючі ділянки швидкісних шосе та утворить сучасний коридор протяжністю 43 кілометри», — розповідає голова адміністрації.


Нагадаємо, що Дубенська РДА вже викупила перші земельні ділянки необхідні для початку будівництва Проєкту Східно-південного обходу міста Дубно. Загалом викуплять вісім ділянок, на яких розгорнеться велике інфраструктурне будівництво.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024