У компанії VolWest Group відбувся корпоративний турнір з шахів

07 Червня 2021, 12:03
980

Восьмий рік поспіль, за виключенням минулого року,  в компанії VolWest Group відбувся корпоративний турнір з шахів.

Позмагатися в інтелектуальній грі в Арт – коворкінг  «Робітня», що в СРК «Адреналін Сіті» зібралось шестеро найсильніших учасників компанії. Про це  повідомляють на сайті компанії VolWest Group.

Протягом напруженої  двогодинної боротьби шахісти зіграли п’ять партій  гри по колу (15 хвилин). Судили турнір працівники волинського шахово-шашкового клубу «Біла тура»:  заслужений майстер спорту по шашках Людмила Ведерко та першорозрядник з шахів Сергій Григорович.  Протягом кожної партії відчувалася напружена та запекла боротьба учасників.

За підсумками інтелектуального турніру третє місце та бронзову медаль виборов Богдан Пус (мережа супермаркетів «Наш Край» та SPAR). Почесне друге місце здобув Ігор Васін (СРК «Адреналін Сіті»). Переможцем турніру та володарем золотої медалі і кубка став Олександр Кунаков (ІГ «Волвест Груп»).

Призерів змагань нагородили дипломами, медалями, подарунковими сертифікатами від СРК «Адреналін Сіті», та головним кубком «Переможець VIII турніту з шахів VolWest Group».

 Читайте також: 28 років успіху: проекти інвестиційної групи VolWest Group

 

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024