Обрали нового очільника Волинської митниці: що про нього відомо

10 Червня 2021, 10:21
Артем Гузь 5384
Артем Гузь

Днями завершився конкурс на вакантну посаду начальника Волинської митниці. За результатами останньої співбесіди перемогу здобув Артем Ігорович Гузь.

Про це повідомляє insider.Media.

Попередньо Артем Гузь обіймав посаду заступника начальника управління – начальника першого відділу управління викриття економічних злочинів Головного управління протидії економічних правопорушень ДФС України. Також він працював у Службі безпеки України.

В останній декларації, яку Артем Гузь подав 25 квітня 2021 року, вказано, що він має дружину Анастасію Манорик та сина Даниїла. 

У його власності перебуває земельна ділянка площею 12 соток у селі Козинці на Київщині. Також Артем Гузь задекларував чотири квартири: одну – в столиці площею 72 метри квадратні, подружжя придбало у 2016 році за 734 000 гривень, ще одна така ж сама квартира у столиці перебуває у спільній власності батьків його дружини та ще 45 квадратів – у власності батька, Гузя Ігоря Миколайовича.

Четверту квартиру, площею 71 квадратний метр новоспечений керівник Волинської митниці орендує у місті Черкаси. Певний час Артем Гузь був виконуючим обов'язки начальника ГУ ДФС у Черкаській області.

Урочистості з нагоди 23-ї річниці створення податкової міліції у ГУ ДФС в Черкаській області. (Артем Гузь по центру)
Урочистості з нагоди 23-ї річниці створення податкової міліції у ГУ ДФС в Черкаській області. (Артем Гузь по центру)

Власного автомобіля в Артема Гузя немає. Однак він задекларував Volkswagen Touareg 2013 року випуску та Audi А3 2016 року випуску, які належать його дружині і тестю.

Дружина Артема Гузя Анастасія Манорик, попри те, що кілька років перебувала у відпустці по догляду за дитиною до трьох років, успішна бізнеследі. Вона має 10% прав на ТОВ «БАГГІ». Торік Анастасія отримала понад мільйон гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю.

Щодо своїх доходів, то Артем Гузь торік задекларував 255 тисяч гривень зарплати, отриманої на службі в СБУ, понад 22 тисячі гривень він заробив працюючи в ГУ ДФС у місті Києві, ще 89 тисяч – у Державній фіскальній службі України.

Попри те, що він працював у державних структурах, Артем Гузь також встиг попрацювати і у двох приватних фірмах: у ТОВ «Юнілін дистриб'юшн юкрейн» він заробив 243 тисячі гривень, а в ТОВ «Анкор персонал Україна» - ще 36 тисяч.

Щодо грошових активів, то в Артема Гузя, його дружини і навіть маленького сина накопичилось готівкою та на рахунках у банку 40500 доларів США та майже 1,1 мільйона гривень.

Коли представлять нового очільника Волинської митниці – наразі ще не відомо. У мережі про нього інформації вкрай обмаль.

Читайте також:  

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024