«Волиньгаз Збут» заморозив тариф «Твій газ на зиму»

17 Червня 2021, 18:31
Волиньгаз Збут РЕКЛАМА 2028
Волиньгаз Збут

Обіцяний запуск тарифу «Твій газ на зиму» у цьому сезоні не відбудеться. Причиною «заморожування» тарифу є стрімке зростання ціни на природний газ як в Україні, так і в Європі. 

Про це Бізнес.Району повідомили у пресслужбі компанії.

З моменту запуску річних тарифів на газ вартість блакитного палива у червні на Українській енергетичній біржі зросла на 30% до 12,14 гривні за кубометр (середньозважена ціна з ПДВ на умовах пост оплати). Ціна газу на нідерландському хабі TTF збільшилась на 23% і наразі складає 28,35 євро за Мегават/год.

Зростання ціни газу триває, попри закінчення опалювального сезону і низьку активність закачування ресурсу у підземні сховища. Тож у компанії не бачать можливості запропонувати своїм клієнтам привабливі умови для створення власного газового запасу на зиму і скасовують запуск тарифу «Твій газ на зиму».

Споживачам, що використовують природний газ для опалення осель, фахівці ТОВ «Волиньгаз Збут», яке працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», радять тариф «Твій газ рівномірний платіж», який дозволяє уникнути великих сум у платіжках протягом опалювального сезону. Обравши тариф «Твій газ рівномірний платіж», взимку ви можете сплачувати до 40% менше, ніж реально споживаєте.

Нагадуємо, в умовах ринку газу споживачі можуть в будь-який час перейти на інший газовий тариф. При зміні тарифу внесені раніше кошти нікуди не подінуться, вони будуть зазначені як переплата на вашому особовому рахунку і ви зможете використати їх для оплати газу за іншим тарифом.

Вартість кубометру блакитного палива зафіксована на весь рік на позначці 7,99 гривні лише у тарифах «Твій газ річний» і «Твій газ рівномірний платіж».

Більше інформації про тариф і калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу можна знайти тут: https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua.

 

Довідково. Два роки поспіль ТОВ «Волиньгаз Збут» пропонувало своїм клієнтам акцію «Твоя енергонезалежність». В рамках акції клієнти компанії могли придбати газ на опалювальний сезон влітку за низькими цінами. Торік цією можливістю скористалися майже тисячу волинян. Акція «Твоя енергонезалежність» протягом опалювального сезону 2020/21 дозволила волинянам зекономити майже 3 млн грн.

 Читайте також:

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024