Відоме прізвище керівника комунального підприємства, якого затримали на хабарі у Рівному

25 Червня 2021, 11:44
Хабар 1378
Хабар

Керівника одного із комунальних підприємств Рівнеоблради затримали за вимагання та отримання хабаря від підприємця за укладання договору із заниженою вартістю оренди приміщення. Раніше ЗМІ повідомляли, що процесуальні дії проводили на КП Автобаза.

Затримання відбулось у четвер, 24 червня, участь у ньому брали працівники слідчого управління поліції, управління стратегічних розслідувань та прокуратури. Про це пише Суспільне

Розслідуючи справу щодо хабарництва посадовою особою, слідчі встановили, що 50-річний чоловік зловживав службовим становищем, вимагав і отримав хабар від підприємця.

Речниця Нацполіції області Марія Юстицька каже, що йдеться про укладання договору із заниженою вартістю оренди об’єкта нерухомості та іншими порушеннями.

«Гроші посадовець забрав із електрощитової у приміщенні підприємства. Частину з них поклав у сумку, а іншу — намагався викинути біля свого ж авто. Також стверджував, що і сумка йому не належить. Слідчі із місця події вилучили 16800 тисяч гривень, з яких 7200 – офіційна плата за умовами договору, а решту – хабар», — каже речниця поліції.

Вона уточнила, що чоловіка затримали, але через погане самопочуття він перебуває у лікарні під охороною. Йому готують повідомлення про підозру.

«За версією слідства, чоловік вимагав у підприємця майже 10 тисяч гривень за укладення з ним договору з надання послуг зі стоянки транспортного засобу», — уточнила речниця прокуратури області Оксана Жужельська.

На початку червня 2021-го року Рівненська обласна рада затвердила новим начальником КП Автобаза Олександра Ковальчука. Із ним уклали контракт на три роки. 

Читайте також: На хабарі затримали керівника комунального підприємства Рівненської облради

 

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024