Запрацювала луцька «Ротонда»: скільки доведеться заплатити, щоб відпочити

29 Червня 2021, 15:50
Ротонда 16255
Ротонда

Відпочинковий комплекс «Ротонда», що розташований на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, від 29 червня, відкрив свої двері для охочих відпочити і поплавати в басейні, не виїжджаючи за межі міста.

Про це пише ВолиньPost.

Співвласник «Ротонди», керівник комплексу Іван Музичук каже: карантин вніс певні корективи у всі сфери життя, зокрема й дещо змінилося цього сезону в «Ротонді». Так, кафе відтепер працюватиме у режимі самообслуговування. До того ж, діятиме лише бар, де можна буде замовити закуски і салати. Якщо ж відвідувачі зголодніють і захочуть посмакувати чимось іншим, зможуть замовити щось смачненьке просто на територію відпочинкового комплексу із закладів-партнерів.

Ціни на відвідування зони купання залишилися незмінними у порівнянні з попереднім роком. У будні година перебування обійдеться у 70 гривень, у святкові та вихідні - 80 гривень. Тариф на день у будні складає 240 гривень, у вихідні та святкові дні - 290 гривень. Дітям до 7 років вхід безкоштовний. У вартість абонементу входять: користування роздягальнею, душем, туалетом, комірка для зберігання речей, шезлонг або крісло.

Читайте також: Як волинські лісівники облаштовують пункти відпочинків у селах

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024