На Північному обході Рівного розпочали укріплення основи дороги

06 Липня 2021, 09:29
Північний обхід 2029
Північний обхід
Потужна дорожня техніка щодня працює на 4-кілометровій ділянці третьої черги Північного обходу Рівного.
 
Як розповіли в Укравтодорі, основу дорожнього покриття влаштовують методом холодної регенерації. 
 
Ресайклер перемелює наявні шари дорожнього одягу зі щебенем, бітумом та цементом, утворюючи «подушку». Після цього котки ущільнюють майбутню основу та готують її до укладання асфальтобетону.
 
Північний обхід міста Рівне складається з трьох черг. Наразі роботи проводяться на всіх майданчиках. Загальна протяжність дороги становить 14,2 км.
 
Перша черга: будівництво 6 кілометрів дороги від траси Н-25 до села Хотин. На ділянці триває спорудження кільцевої розв‘язки в місці примикання до траси Н-25, а також шляхопроводу над залізницею та естакади над природним яром. Генпідрядник «ДБТ 2».
 
Друга черга: реконструкція наявної ділянки дороги Т-18-32. Роботи охопили 4 км від села Хотин до Рівнеазоту. Там демонтовано стару «бетонку», триває перевлаштування інженерних мереж: газопроводів, каналізаційних мереж тощо. Також підрядник проводить влаштування систем дренажу та водовідведення. Генпідрядник «Хмельницьке ШБУ-56 (URD)».
 

Третя черга: поточний ремонт дороги Т-18-32 від Рівнеазоту до траси Н-22. Проведено фрезерування залишків зношеного асфальтобетонного покриття. Стартувала регенерація основи. Генпідрядник «Хмельницьке ШБУ-56 (URD)»
Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024