Випускний святкуємо щоразу: У РМВА відзначили закінчення курсу з комунікацій

10 Липня 2021, 12:50
Випускний святкуємо щоразу: у РМВА відзначили закінчення курсу з комунікацій 1226
Випускний святкуємо щоразу: у РМВА відзначили закінчення курсу з комунікацій

У квітні Бізнес академія практичного менеджменту РМВА запустила онлайн курс «Комунікації у 2021: як створити сильний бренд і заробити на ньому?», який тривав два з половиною місяці.

Це був перший курс повністю у форматі онлайн на тему маркетингу, реклами та піару. У ньому взяли участь 60 людей. Урочистості відвідала журналістка Район.Луцьк.

«Ми працювали 11 тижнів, 35 годин, 21 вебінар, 10 спікерів і брали участь учасники від 15 бізнесів», - розповідає директорка академії Репницька Тетяна Іванівна.

Після стількох занять онлайн учасники нарешті зібралися разом, щоб обмінятися досвідом та «випуститися».

Усі разом згадали, що вивчали протягом цих місяців та які навички здобули.

Загалом курс включав:

  • три модулі з детальним опрацюванням кожної теми;
  • 20 занять, які доповнені практичними прикладами, відеозаписами та домашніми завданнями;
  • три LIVE-інтерактиви за кейсами учасників.

Як зазначили організатори, люди з технічного та економічного світу після курсу стали мініписьменниками та навчилися писати статті у фейсбук.

Отриманні знання зможуть знадобитися для просування як особистого бренду, так і компанії. Викладачі були з різних міст України – Луцьк, Рівне, Одеса, Львів, Київ.

«Курс комунікації в Луцьку – це справді щось неймовірне і масштабне, адже це дуже хороша можливість розповісти про важливу складову у бізнесі. Гроші – це важливо, але комунікація – не менш потужний аспект. Комунікація  - це перш за все про любов. Ніколи не працюйте там, де вам некомфортно.  Нещасні комунікаційники і маркетологи – це ніколи не добре для компанії», - розповідає одна з лекторок Анна Якименко-Поліщук.

Усі учасники отримали сертифікати від Бізнес-академії РМВА.

«Коли сидиш перед екраном на вебінарі, то таке враження, що тебе ніхто не слухає і нікому це не цікаво. Я така вражена, що у нас стільки учасників та учасниць, і що ми сьогодні зустрілися. Я вважаю, що цей курс був дуже важливим, тому що комунікації у будь-якій роботі станом на 2021 рік – це основа будь-якої роботи. Більшість роботи вирішується саме через спілкування з людьми. Я сподіваюся, що наші знання і досвід, які ми передавали стали корисними та завтра ви зможете уже застосовувати їх на практиці»,- поділилася керівниця інноваційних проєктів у CID Media Group Наталія Пахайчук.

Після урочистого вручення сертифікатів настала ще одна частина святкування – усі пішли їсти торт та продовжили спілкування у менш офіційній атмосфері.

Читайте також: Редакція «Район.in.ua» оголошує набір у Літню школу журналістики

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024