Спільнота Pro Women UA розпочала курс із соціального підприємництва

16 Липня 2021, 10:06
Спільнота Pro Women UA розпочала курс із соціального підприємництва 1262
Спільнота Pro Women UA розпочала курс із соціального підприємництва

У червні українська спільнота жінок в бізнесі, кар’єрі та саморозвитку Pro Women UA розпочала курс з соціального підприємництва.

З майже 150 охочих вони обрали 30 учасниць зі всієї України, які відвідують заняття в онлайн та офлайн форматах. Проєкт «Розвиток жіночого соціального підприємництва» реалізують за підтримки Посольства США в Україні.

«Я маю бізнес, але мені бракує знань, як гармонійно внести у нього соціальну складову. Тому я прийшла на курс з соціального підприємництва. Я хочу змінювати світ на краще», – розповідає луцька підприємиця Оксана Трухіна.

Учасниць курсу навчають розбиратися в юридичних аспектах ведення бізнесу, розуміти різницю між соціальним підприємництвом та громадською організацією, шукати бізнес у своїх ідеях та мотивували знайти сміливість на створення власного бізнесу.

«Вже тривалий час я обмірковую ідеї соціального спрямування. Дуже бракувало додаткових знань. І от – будь ласка – проходжу курс з соціального підприємництва. Кожне заняття, як джерельна вода в спеку – живить та відновлює. Дякую спільноті Pro Women UA», – коментує учасниця курсу, дизайнерка Ольга Шулик.

На сьогодні відбулося чотири інтенсиви з шести. Кращі експерти діляться своїм досвідом на обрані теми, серед яких: «Бізнес-дизайн», «Фінансова модель та оподаткування», «Юридичні аспекти ведення бізнесу», «Продажі офлайн та онлайн», «Маркетинг», «Командотворення».

«Соціальне підприємництво – прогресивний бізнес-тренд, який покликаний своєю діяльністю не лише отримувати прибуток, а й виробляти продукти або послуги, призначені для розв’язання суспільної проблеми.

Ми знаємо, що для кожної нашої учасниці важливо не лише створювати успішний бізнес, але творити додаткову вартість кожного продукту чи послуги, аби змінити цей світ на кращий. Тому ми запустили 6-тижневий курс з соціального підприємництва для жінок: це шанс створити нову бізнес-модель та вийти на новий рівень розвитку власного бізнесу, або – створити бізнес з нуля», – додають організатори дійства.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024