На Любомльщині затримали чоловіка, який планував переправити сигарети через Буг

21 Липня 2021, 15:43
Затримали контрабандиста 1588
Затримали контрабандиста

Ділки планували переправити партію сигарет до сусідньої Польщі через ділянку відповідальності Луцького прикордонного загону.

Бійці відділення «Висоцьк», котрі вночі патрулювали ділянку, на відстані одного кілометра від українсько-польської межі виявили 12 пакунків у чорному поліетилені та гумовий човен. Про це інформують у ДПСУ.

Згодом, під час прочісування прилеглої місцевості, за допомогою тепловізора виявили та затримали невідому особу без документів. По завершенню пошукових заходів чоловіка з ящиками доставили до прикордонного підрозділу.

У підрозділі охоронці кордону перевірили виявлений крам і нарахували 10 тисяч пачок сигарет трьох найменувань білоруського виробництва (без акцизних марок). Стосовно чоловіка, який з його ж слів є громадянином України, складуть протоколи за трьома статтями Кодексу України про адмінправопорушення.

За фактом виявлення ознак злочину, передбаченого ст.204 Кримінального кодексу України, прикордонники поінформують співробітників ГУ ДФС у Волинській області, яким згодом передадуть і сигарети.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024