Підприємцям Шацької громади розповіли про захист прав споживачів

24 Липня 2021, 16:30
Підприємцям Шацької громади розповіли про захист прав споживачів 1638
Підприємцям Шацької громади розповіли про захист прав споживачів

В Шацькій селищній раді відбувся семінар на тему основних аспектів захисту прав споживачів, який провели фахівці головного управління Держпродспоживслужби  у Волинській області.

Про це інформують у Шацькій селищній раді.

На захід були запрошені підприємці Шацької громади, які реалізовують товари непродовольчої групи. Шацьку селищну раду представляла Ольга Сахарук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого органу.

Перед присутніми виступив Геннадій Кожевніков, заступник начальника ГУ Держспоживслужби у Волинській області, розповівши про повноваження Держпродспоживслужби у сфері захисту прав споживачів.

Олена Рошко, начальник відділу контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства  управління захисту споживачів, ознайомила підприємців з законодавством та практикою захисту споживачів в сучасних умовах.  

Читайте також:  У Шацьку працюватиме мобільний сервіс МВС

У шацькому дитсадку за 400 тисяч поремонтують паливний котел

Про вимоги чинного законодавства до суб’єктів підприємництва при здійсненні ринкового та метрологічного нагляду поінформувала Інна Гайворонська, начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів.

Присутні обговорили найбільш актуальні питання та дійшли висновку, що тільки в діалозі між представниками органів влади, підприємцями та громадськістю можна сформувати споживчу культуру, яка підвищить правову обізнаність мешканців громади.

Читайте також:  Жителі Рівненщини за вчинення злочинів на Шаччині втрапили за ґрати

У Шацькій громаді шукали не оформлених працівників

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024