Рівненський протезно-ортопедичний цех зможе запрацювати після оплати боргів

26 Липня 2021, 12:35
Форми на протези 1019
Форми на протези

Виконавча служба арештувала банківські рахунки підприємства, філією якого є Рівенський протезно-ортопедичний цех. 

Таку відповідь на запит Суспільного надіслав перший заступник міністра соціальної політики України Євген Котик. Цех зможе відновити роботу після сплатити боргів.

Виконавча служба заблокувала банківські рахунки Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування, підрозділом якого є Рівненський протезно-ортопедичний цех.

Нагадаємо, роботу цеху припинили через заборгованість за електроенергію та зарплату працівникам. Заступника голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко говорив: у Рівному немає юридичної особи, адже керівництво у Львові і підпорядковується установа Міністерству соцполітики.

Журналісти звернулися до Міністерства з питаннями щодо подальшої долі цеху, на що отримало відповідь від першого заступника міністра соціальної політики України Євгена Котика.

«Після розв'язання питання щодо погашення кредиторської заборгованості, в тому числі по заробітній платі перед працівниками, та відповідно після розблокування рахунків виконавчим органом Львівське КЕПЗПіП зможе відновити повноцінну роботу, у тому числі роботу Рівненського протезно-ортопедичного цеху», – йдеться у листі Євгена Котика.

До слова, на початку червня Рівненський протезно-ортопедичний цех відключили від електроенергії через заборгованість у 34 тисячі гривень. Востаннє за електроенергію цех платив у березні 2020-го року.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024