Любешів: безробітним розповідали, як виявити шахраїв під час укладання трудової угоди

27 Липня 2021, 11:33
Семінар щодо протидії торгівлі людьми 1051
Семінар щодо протидії торгівлі людьми

Шукачі роботи дізналися про загальноукраїнську інформаційну кампанію з протидії торгівлі людьми — проєкт «Працюй безпечно». 

26 липня фахівці Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості та місцеві безробітні обговорювали важливі питання щодо протидії торгівлі людьми на семінарі, що був організований з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці філії.
 
У семінарі взяв участь також головний спеціаліст відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА Віталій Білець.
 
Шукачі роботи, зазначається в дописі, дізналися про загальноукраїнську інформаційну кампанію з протидії торгівлі людьми — проєкт «Працюй безпечно», який дає відповіді на актуальні питання для тих, хто шукає нову роботу в Україні чи за кордоном, зокрема, як підготуватися до працевлаштування в іншій країні, як виявити шахраїв, що намагаються обдурити під час укладання трудової угоди тощо.
 
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024