Бюджет Луцької громади перевиконали на 57 мільйонів гривень

31 Липня 2021, 09:55
Гроші 1023
Гроші

Бюджет Луцької міської територіальної громади перевиконали на 57 мільйонів гривень.

Однією з вагомих причин такої ситуації міський голова Ігор Поліщук вважає високі тарифи на енергоносії: із цього перевиконання бюджету на їх оплату витрачається вісім мільйонів гривень. Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Департамент економічної політики підготує звернення до керівництва держави щодо неспроможності громад оплачувати такі рахунки.

Крім цього, врахувавши перевиконання бюджету, депутати під час пленарного засідання розподілили кошти, підтримавши усі рекомендації бюджетної комісії.

П'ять мільйонів гривень спрямували на закупівлю комп’ютерного томографа для міського медичного об’єднання, один мільйон – на будівництво нового спортивного майданчика в селі Жидичин, 740 тисяч гривень передбачили на ремонт приміщення тиру в школі №19, ще мільйон спрямували на ремонт покрівлі садочка №47.

Виділили кошти  й на ремонт системи вентиляції в спортивному залі школи №24, на придбання музичних інструментів для клубу у селі Озерце, капітальний ремонт фасаду гімназії №4, реконструкцію мереж зовнішнього освітлення, поїздку ансамблю «Волиняночка» до Грузії та на реалізацію проєкту «Урбан-парк «Молодіжний».

На ремонт ліфтового господарства у Луцьку додатково направили 3 мільйони гривень.

Читайте такожЯк у Луцьку розвиватимуть велосипедну інфраструктуру

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024