На ринку в Турійську застерігали від торгівлі людьми

02 Серпня 2021, 13:12
На ринку в Турійську застерігали від торгівлі людьми 2057
На ринку в Турійську застерігали від торгівлі людьми

Фахівці Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели інформаційний захід в рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії «Працюй безпечно», яка приурочена до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.

Про це інформують на сторінці Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості у фейсбук.

Місцем проведення заходу обрали місцевий ринок, як найбільш велелюдне місце у селищі Турійськ в будній день. 

Ні для кого не таємниця, що чимало жителів селища та району, як і мешканців інших регіонів держави, часто виїздять за межі свого місця проживання і за межі України у пошуках заробітку. Нерідко це роблять на свій страх та ризик не маючи повної уяви проте до якого роботодавця вони потраплять. Зважаючи на це проблема торгівлі людьми сьогодні є досить актуальною. Задля своєї безпеки люди повинні знати свої права, знати як себе захистити і до кого звернутися за допомогою у разі потреби. 

Саме про це фахівці служби зайнятості розповідали пересічним громадянам. 

 Люди з якими доводилось спілкуватись зізнавались, що часто навіть не задумувались про цю проблему покладаючись на поради та рекомендації друзів та знайомих. А у разі необхідності більшість громадян навіть не знають куди звертатись. Фахівці філії надали професійні консультації, а також пропонували буклети з контактними телефонами національної «гарячої лінії» з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів.

Читайте також: У Ягодині прикордонникам пропонували хабарі

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024