Стало відомо, які фірми доглядатимуть за дорогами Волині

02 Серпня 2021, 10:40
Які фірми доглядатимуть за дорогами Волині 1102
Які фірми доглядатимуть за дорогами Волині

Утримання автомобільних доріг — одне з найважливіших завдань в дорожній галузі.

За попередніми результатами торгів у системі Prozorro визначилися переможці на утримання місцевих доріг у Волинській області за старим територіальним устроєм. Вони зображені на карті, проте ще можливі незначні зміни за умови відмови переможців, йдеться на сторінці Інфраструктурного клубу у фейсбуці. 
Слід зауважити, що справжня боротьба за перемогу була лише в Луцькому, Горохівському, Локачинському, Іваничівському, Володимир—Волинському районах.
Зовсім без боротьби завершилися торги в Ковельському, Шацькому, Любомльському, Камінь-Каширському, Любешівському районах.
Зокрема, економія на торгах у Володимир-Волинському становитиме 45%, то в Ковельському лише 6%.
Отож, за волинськими дорогами будуть доглядати «Львівський облавтодор» (на субпідряді у них Волинський) — шість районів, «Унідор-Сервіс» — чотири райони, МП «Шлях» — два райони, «Ідея», «Аміла», «Ковельське ШБУ-63» та «Сантехмонтаж» — по одному району.

В часи державної монополії без тендерів підрядником на такі роботи обиралася державна компанія, зокрема, на Волині це був Волинський облавтодор, що є частиною великої державної компанії.

Читайте також: Ківерцівські прокурори вимагають покарання двох чоловіків за незаконно зрубані дерева

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024