Рівнянам боргують понад 10 мільйонів гривень заробітної плати

04 Серпня 2021, 09:56
Гроші 642
Гроші

Станом на 1 липня загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати працівникам економічно активних підприємств Рівного становила 10,4 мільйона гривень.

З метою погашення заборгованості із виплати заробітної плати, вжиття дієвих заходів щодо недопущення порушення термінів виплати заробітної плати у 2021 році провели 8 засідань міської комісії з питань праці та заробітної плати. На засідання запросили керівників 8 економічно активних підприємств-боржників та 110 підприємств щодо дотримання законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати. В органи державної влади та керівникам підприємств направили 32 листи, повідомляють у Рівненській міській раді.

За результатами проведеної роботи у 2021 році повністю погасили заборгованість із виплати заробітної плати на ПрАТ  «Речовий ринок» на суму 31,7 тисячі гривень.

Спеціалісти управління економіки міста виконавчого комітету Рівненської міської ради провели щотижневий моніторинг за своєчасністю і повнотою виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах міста, сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та у разі виникнення загрози або підтвердження фактів несвоєчасності або неповної виплати заробітної плати, сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування вживають відповідні оперативні заходи  для стабілізації ситуації на підприємствах міста.

Читайте також:  Судитимуть працівницю лікарні з Рівненського району, яка привласнила собі кругленьку суму грошей

 

 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024