«Рівнеазот» сплатив рятувальникам понад чотири мільйони гривень боргу

04 Серпня 2021, 15:28
Рівнеазот 713
Рівнеазот

На виконання рішення господарського суду Рівненської області ПрАТ «Рівнеазот» у повному обсязі погасив заборгованість перед Управлінням  ДСНС на Рівненщині.

Ще у 2016 році між Управлінням ДСНС в області та хімічним підприємством укладено договір про організацію підрозділу ДСНС України на об`єктах ПрАТ. На виконання умов договору рятувальники надавали послуги з пожежної та техногенної охорони об`єктів підприємства, втім «Рівнеазот» не підписував акти виконаних робіт та за них не розраховувався, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

У липні 2018 року на підприємстві взагалі заблокували перепустки особового складу підрозділу, чим унеможливили подальше виконання умов договору.

Таким чином виникла заборгованість у понад 4,4 мільйона гривень, що і стало підставою для звернення обласної прокуратури до суду. У червні цього року господарський суд Рівненської області позовні вимоги прокурора задовольнив, і після набрання рішенням законної сили хімічне підприємство повністю розрахувалось із Управлінням ДСНС в області.

Читайте також:  Рівнянам боргують понад 10 мільйонів гривень заробітної плати

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024