На Турійщині ремонтують дороги, дали дозвіл на зрізання дерев і провели освітелення у трьох селах

09 Серпня 2021, 09:47
Засідання 1430
Засідання

Відбулося засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради.

Про це інформують на сайті Турійської селищної ради.

Турійський селищний голова Олексій Безсмертний прозвітував про хід і результати виконання бюджету селищної ради, а також про хід і результати виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку селища за перше півріччя 2021 року. 

Він розповів про те, що вже ведуться ремонтні роботи відрізку дороги Соловичі–Ревушки. На другому етапі буде облаштовуватись дорога на відрізку Соловичі–Овлочин. 

Для проведення ремонтних робіт на цей рік вже виділили близько 20 мільйонів гривень. Як повідомлялося раніше, Турійська селищна рада виготовила за кошти місцевого бюджету відповідну проєктно-кошторисну документацію. 

Також очільник громади зауважив, що запланували зробити капітальний ремонт частини вулиці Луцької у Турійську.

За його словами, завдяки сприянню народного депутата В'ячеслава Рубльова, також виділили кошти з державного бюджету (субвенція на соціально-економічний розвиток територій) для проведення капітального ремонту Соловичівського сільського будинку культури. 

Перераховуючи зроблене за кошти місцевого бюджету, говорилося про ремонт Кульчинського будинку культури, встановлення зупинок у Новодвірському старостаті, ремонт адмінприміщення та ФАПу у Мокреці, а також зрізання близько 40 дерев на мокрецькому кладовищі, проведення освітлення у Туричанах, Дулібах, Боблах та інших населених пунктах громади, а також про облаштування доріг. Олексій Безсмертний зауважив, що не все із запланованого зроблене, є ще низка робіт, що потрібно зробити до кінця року.

Окрім цього, одноголосно члени виконавчого надали дозвіл на зрізання дерев, які перебувають в аварійному стані, у різних населених пунктах Турійської територіальної громади. Дві заяви залишили на довивчення, зокрема щодо зрізання лип по вулиці Богдана Хмельницького у Турійську.

Читайте також: У Турійській громаді зросте ціна на воду

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024