Орендні електросамокати, які тільки недавно з'явилися у Луцьку, приберуть

10 Серпня 2021, 11:47
Самокати у Луцьку 1580
Самокати у Луцьку

Компанія, яка днями запустила у Луцьку сервіс оренди електросамокатів, змушена поки забрати транспортні засоби з вулиць міста.

Про це у коментарі ВолиньPost розповів директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль.

За словами посадовця, лише укінці минулого тижня у міську раду прийшов лист від компанії щодо ідеї запустити такий сервіс у Луцьку. Утім, не дочекавшись відповіді від мерії, підприємці самовільно розставили електросамокати.

«Ключове речення того листа: «Сподіваємося на підтримку нашої ініціативи…». Але через короткий час ми дізналися, що самокати вже стоять. Сьогодні ми мали зустріч із цими хлопцями, намагалися їм пояснити, що потрібні дозволи і чіткий механізм їхнього використання, контролю і відповідальності у тому випадку, якщо щось станеться. У підприємця є певні електронні механізми для відповідей на деякі з цих запитань», - каже Борис Смаль.

Читайте також«Якщо Шацьк перестане бути дачним кооперативом депутатів і контрабандистів, це буде інший прибуток для місцевого населення», – Микола Давидюк на «Бандерштаті». ЦИТАТНИК

Тож, за його словами, вже до вечора 9 серпня ініціатори запуску електросамокатів у Луцьку мають забрати їх з вулиць міста, а згодом – оформити дозволи.

«Ідея і концепція – дуже цікаві. Міська рада – не проти сервісу, але за те, щоб все було законно і зрозуміло. Якщо все це буде виконано, то, ймовірно, у майбутньому сервіс запрацює. Оформлення дозволів займе декілька днів», - додав Борис Смаль.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024