У Рівному судитимуть підприємця, який «відмив» майже 400 тисяч гривень на будівництві ліцею

13 Серпня 2021, 13:09
Пісківський ліцей 921
Пісківський ліцей

До Рівненського міського суду скерували обвинувальний акт щодо директора одного з товариств, якому інкримінують заволодіння майном.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор товариства, діючи у змові з іншими особами, матеріали стосовно яких розслідуються в іншому кримінальному провадженні, упродовж 2016-2017 років внесли недостовірні відомості до актів виконаних робіт, завищивши їх обсяги, та заволоділи бюджетними коштами в розмірі 388 тисяч гривень, виділеними на будівництво навчального закладу в селі Пісків, колишнього Костопільського району, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області.

Департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації, як потерпілою юридичною особою, під час досудового розслідування заявлено цивільний позов на зазначену суму збитків, а на майно обвинуваченого накладено арешт на загальну суму близько 1,5 млн гривень.

Досудове розслідування проводили слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області за оперативного супроводу відділу захисту інтересів держави в сфері економічної безпеки Управління СБ України в області.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років.

Читайте також:  Рівненським вчителям закуплять ноутбуки

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024