Свалявська підприємиця потрапила у сотню кращих учасників престижної Національної премії

14 Серпня 2021, 14:30
Свалявська підприємиця потрапила у сотню кращих учасників престижної Національної премії 1218
Свалявська підприємиця потрапила у сотню кращих учасників престижної Національної премії

Свалявська підприємиця Мирослава Голонич взяла участь у престижному Всеукраїнському конкурсі для власників малого бізнесу. Власниця відомої у Сваляві кондитерської «Mіrella» потрапила у сотню кращих у номінації «Спадщина і традиції».

Про це розповідають на сторінці Свалявської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості у Фейсбук. 

«Пишаємося землячкою!

Мирослава Голонич, учасник профорієнтаційного проєкту #Ідея_спрямована_на_успіх, взяла участь у Всеукраїнському конкурсі для підприємців та власників малого бізнесу — Національній премії «Герої малого бізнесу», учасниками якого були понад 4000 підприємців.  Наша землячка стала однією з 100 кращих у номінації «Спадщина і традиції».

Щиро вітаємо! Бажаємо подальших перемог і здобутків!», — йдеться у дописі.

Премія «Герої малого бізнесу» — це проєкт, створений підприємцями для підприємців всієї країни. Його глобальна мета — популяризувати підприємництво в Україні. 

«Ми віримо, що справжні герої не завжди потрапляють на телебачення… Про них рідко пишуть в журналах чи говорять на радіо…

Бо вони зайняті... своєю справою. Наприклад, своїм невеликим бізнесом — малим бізнесом, який у розвинених країнах уже встиг стати основою стійкої економіки», — розповідає автор проєкту Костянтин Карпушин. 

Читайте також: Мала приватизація: підприємець змінив до невпізнаваності занедбану будівлю у селищі на Рівненщині

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024