В Іваничах відбулась нарада стосовно підготовки до нового опалювального сезону

16 Серпня 2021, 11:44
Нарада в Іваничівській селищній раді 887
Нарада в Іваничівській селищній раді

В Іваничівській селищній раді провели нараду стосовно підготовки до нового опалювального сезону.

Подія відбулася 13 серпня. Про це інформують на сайті Іваничівської селищної ради.

Лідія Томашевська — голова селища зі своїми працівниками зустрілись з Костянтином Богатовим — директором ТОВ «Аванті-Девелопмент». Також з Олегом  Новосадом — начальником виробничої дільниці котелень ТОВ «Аванті-Девелопмент».

Обговорили закупівлю теплової енергії для закладів освіти, культури та інших установ на новий опалювальний сезон. Також розглянули всі можливі варіанти для модернізації опалювального обладнання та максимальної економії на оплаті послуг.

«Різкий ріст цін може створити велике навантаження на бюджет селищної ради», — йдеться у повідомленні.

Щоб зекономити на оплаті послуг, ще на початку року, вирішили відновити роботу газової котельні в колишній школі-інтернаті. Словом, котельня була своєчасно модернізована та споживає малу кількість газу.

Депутати виділили кошти для газифікації приміщення податкової інспекції. Це дасть можливість призупинити надмірне газопостачання та зекономити на оплаті.

Розглянули питання заборгованості за тепло КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня». Сума становить 211 тисяч гривень. Її вже погашають. Словом, Іваничівська селищна рада увійде в новий опалювальний сезон без заборгованості.

Також обговорили про можливі ризики, які виникнуть, якщо тарифи піднімуть.

Читайте також: У Маневичах будують спортивний комплекс

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024