У Любешеві урочисто відкрили реконструйоване приміщення відділу поліції

19 Серпня 2021, 10:13
Біля реконтруйованого приміщення поліції 2230
Біля реконтруйованого приміщення поліції

У заході з нагоди відкриття реконструйованого приміщення Любешівського відділу поліції взяли участь очільники області, району, селища та громадськість.

18 серпня в селищі Любешів, урочисто відкрили реконструйоване приміщення місцевого відділу поліції. Про це повідомляє кореспондент Район. Любешів

З цією подією любешівців привітали та виступили голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, голова Каімінь-Каширської РДА Ольга Ващук, селищний голова Олег Кух, начальник ГУНГІ Юрій Крошко, народна депутатка Ірина Констанкевич, інші представники влади та полісмени.

У Любешеві з’явився перший на Волині фронт-офіс – відкритий та зручний простір для відвідувачів (фронт-офіс це  місце у фоє відділу поліції замість невеликого заґратованого вікна, де компетентні та доброзичливі фахівці надають громадянам консультації і приймають у них звернення).

 А в рамках проєкту «Custody Records» уперше в всьому приміщенні встановлені камери відеоспостереження, що забезпечить як дотримання прав громадян, так і недопущення з їхнього боку дій, які б могли скомпрометувати роботу поліції.

А ще любешівські полісмени отримали також нові меблі та техніку.

Довідково: У 2007 році з МВС України були виділені кошти для придбання адмінбудівлі Любешівської ПМК. Площа — 408,2 квадратного метра.

Роботи з реконструкції проводились у 2008-2015 роках. Загальна вартість виконаних робіт за цей період становила 1, 35 мільйонів гривень.

У травні 2020 року вирішили продовжити реконструкцію.  Основні будівельні роботи розпочалися в жовтні, нині вони виконанні повністю.

Крім того, для повноцінного функціонування підрозділу придбали офісні меблі, комп’ютерну техніку, віконні жалюзі тощо, частину коштів на це виділила Любешівська ТГ. У загальному ж на реконструкцію виділили 10, 211 мільйонів гривень, з них  98 тисяч Любешівська ТГ.

Читайте також: Дівчині з Любешівщини придбали житло в Іваничах

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024