В Іваничах звільнилася єдина державна реєстраторка ЦНАПу

22 Серпня 2021, 11:07
Реєстрація 784
Реєстрація

З Іваничівського Центру надання адміністративних послуг звільнилася єдина державна реєстраторка. 

20 серпня у неї був останній робочий день на цій посаді. Про це повідомляє БУГ.

Державною реєстраторкою у ЦНАПі селища працювала Олена Єдинак. У коментарі вона підтвердила інформацію про своє звільнення. Каже: посаду покидає через особисті причини.

До професійних обов’язків державного реєстратора входять: реєстрація речових прав на нерухоме майно: будинки, квартири чи землю, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також договорів оренди на земельні ділянки. Ці послуги в основному платні: від 230 до 1,5 тисячі гривень. Отримані за їх виконання кошти надходять в місцевий бюджет.

Для Іваничівської громади це чималі надходження: щомісячно до 50 тисяч гривень, які відтепер бюджет втрачатиме. Адже люди звертатимуться до реєстраторів в ЦНАПи Литовежа чи Нововолинська.

Олена Єдинак зауважила, що послугами державного фреєстратора в Іваничівському ЦНАПі користувалися не лише місцеві мешканці, а й жителі інших громад.

Тож поки шукатимуть нового претендента на цю посаду, бюджет громади втрачатиме чималі кошти, а люди відчуватимуть певний дискомфорт. Адже тепер їм прийдеться добиратися до реєстраторів в сусідні Литовеж, Нововолинськ чи Володимир.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024