Камінь-Каширська міська рада знову ділила кошти від перевиконання бюджету

23 Серпня 2021, 13:22
Міська рада знову ділила кошти від перевиконання бюджету 1020
Міська рада знову ділила кошти від перевиконання бюджету

За липень казна громади отримала власних доходів на 3,6 мільйона гривень більше, ніж очікувалося. А відтак ці кошти вирішили одразу використати на важливі потреби.

Про це пише сайт газети Полісся.

Зокрема, управлінню гуманітарної політики спрямували понад 1,3 мільйона гривень. З них 10 тисяч передбачається на придбання путівок рідним загиблих в АТО, 50 тисяч – на проведення заходів цільової соціальної програми «Молодь України». 

Освіта отримає більше 300 тисяч гривень, з яких частина піде на співфінансування НУШ, та ще частина – на розрахунки по закладах загальної середньої освіти. І цілий мільйон депутати виділили на придбання медичного обладнання для районної лікарні.

Близько мільйона спрямовано на управління капітального будівництва. Їх мають використати на благоустрій міста, придбання щебеню, грейдерування, очищення каналізаційних мереж. 

А ще за рахунок цих коштів мають намір виготовити проєктно-кошторисну документацію для проведення капітального ремонту пішохідної доріжки у міському парку та будівництво набережної вздовж річки Цир у парку. До речі, як зауважив міський голова, передбачається влаштувати її із бруківки.

Крім того міська рада заклала 100 тисяч на програму місцевого самоврядування – бюджет участі, по кілька десятків тисяч на виготовлення генеральних планів сіл Підцир’я та Олексіївка, виготовлення містобудівної документації набережної річки Цир у паркові, придбання комп’ютерної техніки, обладнання для мережевого підключення Інтернету для ЦНАПу та оплату послуг з охорони його приміщення.

А ще 975 тисяч гривень було співфінансовано обласному бюджетові на придбання шкільного автобуса та 15 тисяч гривень – на розвиток водного господарства у Камінь-Каширській міській територіальні громаді.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024